Nieuws

2015-07-09: Antisnurkkussen als beste getest!

Het Medicomfort Anti Snurk Kussen is als beste getest bij de consumentenbond in de test van juli/augustus 2015! Bij deze test zijn diverse oplossingen meegenomen, zoals een bitje, muts en trilband. Ga voor meer informatie naar www.antisnurkkussen.nl !


2014-11-21: 1.750 fysiotherapie praktijken aangesloten!

Medicomfort heeft sinds vandaag een dealernetwerk van 1.750 prakijken fysiotherapie en ergotherapie in Nederland! Op dit moment is ons netwerk vooral gelegen in de postcode regio 2000 (Haarlem) tot en met 8099 (Zwolle) en alle tussenliggende postcodes. Naast deze 1.750 praktijken kunt u onze producten bekijken in diverse thuiszorgwinkel en speciaalzaken.


2014-10-02: Topwielrenner Lars Boom kiest bewust voor Medicomfort

"Als topsporter is de balans tussen training en herstel erg belangrijk. Daarom heb ik gekozen voor een drukverlagend matras van Medicomfort. Hierdoor hoef ik minder vaak te draaien in mijn slaap en kan mijn lichaam optimaal herstellen om de volgende dag weer te kunnen presteren" aldus Lars Boom.

Medicomfort levert inmiddels aan vele (top)sporters haar matrassen. Zo zijn er samenwerkingen met de UEFA, Willem II en de wereldtop in het rolstoeltennis aangegaan. Hiermee wil Medicomfort benadrukken dat de traagschuim matrassen niet alleen goed zijn voor personen met fysieke klachten, maar ook perfect zijn voor topsporters.

Maar natuurlijk zijn de traagschuim matrassen van Medicomfort ook perfect voor personen die gewoonweg lekker willen slapen.


2014-02-19: Rolstoeltennisster Marjolijn Buis gesponsord door Medicomfort

Medicomfort is trots te mogen melden dat wij sponsor zijn geworden van rolstoeltennisster Marjolein Buis. Deze topper speelt sinds 2005 rolstoeltennis en staat nu al in de top 10 van de wereldranglijst met dubbel én enkel spel.

Momenteel is ze hard aan het trainen om haar droom te verwezenlijken: meedoen aan de Paralympische Spelen in Londen 2012. De komende maanden zal ze hiervoor de hele wereld over gaan reizen. Ze gaat onder andere van Australië naar de Verenigde Staten en vervolgens van Badhoevedorp naar Japan. Ook Marjolein is erg content met de samenwerking: “Ik ben erg blij met de steun van Medicomfort, zodat ik het hele jaar door voorzien ben van goed materiaal.” Al haar verslagen, foto’s en toernooien kunt u vinden op haar website http://www.marjoleinbuis.nl/


2013-05-06: Medicomfort feliciteert Cambuur Leeuwarden met kampioenschap

Met het behalen van de eerste plaats in de Jupiler League speelt Cambuur na 13 jaar weer in de Eredivisie. Als businesspartner van Cambuur is Medicomfort trots op deze prestatie en wenst Cambuur veel succes voor seizoen 2013-2014. 

Op naar het volgend kampioenschap!
 

2013-01-04: Wij zijn genomineerd voor Beste Webwinkel van Nederland!

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseerd dit jaar voor de 12de keer de Nationale Thuiswinkel Awards. De genomineerden voor de beste webwinkels van Nederland 2013 zijn inmiddels bekend en dit jaar is Medicomfort.nl genomineerd in de categorie "Slapen".

U kunt tot 28 februari 2013 uw stem uitbrengen op Medicomfort.nl voor de publieksprijs 2013. Uiteraard zijn wij u daar zeer erkentelijk voor indien u deze moeite voor ons wilt doen.


2012-06-14: Medicomfort businesspartner Willem II Tilburg en Cambuur Leeuwarden

Medicomfort is een samenwerking aangegaan met de voetbalverenigingen Willem II Tilburg, Cambuur Leeuwarden en de jeugd van Willem II/RKC voor het voetbalseizoen 2012/2013. Medicomfort levert vanaf heden alle sportmedische artikelen en nieuwe spelers krijgen een Medicomfort matras, zodat ze uitgerust op het veld kunnen staan. Aan de nachtrust kan het komend seizoen in ieder geval niet liggen! Lees meer »