Verzenden & retourneren

Bezorging
Medicomfort bezorgt uw bestelling door geheel Nederland en België. Indien het product voorradig is, worden bestellingen voor 16:00 uur de volgende werkdag geleverd.
Alle orders vanaf € 50,= worden kosteloos verzonden. Voor orders onder € 50,= zijn de verzendkosten tijdelijk verlaagd tot slechts € 3,95

Afhalen
Afhalen van bestellingen kan, maar wel op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 013-5716495

Retouren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van uw eigen keuze voor een duurdere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaardm levering. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Het volledige aankoopbedrag plus de eventuele verzendkosten van de heenzending zullen worden teruggestort indien de gehele bestelling retourneert wordt.